Massage

Van volledige lichaams- en rugmassage tot sport- en diepe weefselmassages, deze behandeling kan worden verbeterd met een reeks van Scrummi Spa producten. Gebruik onze Scrummi Couch Protector om over je bed of bank te leggen, deze protector bevat waterbestendige vezels om schade veroorzaakt door olie en morsen te voorkomen.

Leg op zijn beurt een katoenen handdoek over de beschermer om een zachte laag te bieden. Gebruik een Scrummi Spa Sheet met gat om over de handdoek en de hoofdsteun te leggen of onze Spa Sheet. Deze lakens zorgen voor een zachte en hygiënische laag tussen je handdoek en de klant.

Hou een tweede handdoek omgedraaid en klaar op de bank met een Scrummi Spa Body Towel of een tweede Spa Sheet gelegd onder de handdoek. Op deze manier, wanneer je klant met zijn gezicht naar beneden op de bank ligt en de handdoek over hun rug wordt getrokken, zullen ze alleen maar in contact komen met onze Scrummi Spa Sheets. Onze luxe Spa Sheets met wafeltextuur zullen helpen de warmte vast te houden en zijn altijd een stuk zachter dan een katoenen handdoek.

Wanneer u klaar bent met uw behandeling kunt u de Spa Sheets weggooien in de veilige wetenschap dat ze binnen 8-12 weken biologisch afgebroken zullen zijn.