Lichaamsbehandeling 

Traditionele wrap behandelingen maken vaak gebruik van Polyethyleen wraps of Mylar folie wraps, deze zijn luidruchtig en ongemakkelijk in gebruik, en bovendien zijn deze wrap vellen niet biologisch afbreekbaar. De gloednieuwe Scrummi Spa Wrap Sheets zijn perfect voor dit soort behandelingen.

Stel je bank op zoals in een massage opstelling (hierboven) met behulp van onze Scrummi Spa Couch Protector met een katoenen handdoek en gebruik dan onze Scrummi Spa Wrap Sheet hier bovenop, laat de helft van de Wrap sheet over de zijkant van de bank hangen. Wanneer uw klant gaat liggen kan u dan de sheet gebruiken om de persoon volledig in te wikkelen nadat crèmes of specifieke behandelingen zijn toegepast. Indien gewenst kan je er dan nog een handdoek overheen leggen om te helpen de warmte vast te houden. De Scrummi Spa Wrap Sheet zal een hygiënische, zachte en luxe barrière vormen tussen je klant en je katoenen badstof.

De wikkelsheets kunnen na de behandeling worden weggegooid, je kunt erop vertrouwen dat ze in 8-12 weken biologisch afbreekbaar zijn.